Beloning uitgeloofd voor gouden tip schietpartij De Meern

Het Openbaar Ministerie looft een beloning van € 5000,- uit voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van Henry Jacobs, verdachte van betrokkenheid bij een poging tot liquidatie in De Meern op 27 juni jl.

De politie is nog steeds druk bezig met het onderzoek naar de poging om een 68-jarige inwoner van De Meern te liquideren. Een paar dagen na de schietpartij hield de politie de vermoedelijke schutter, een 49-jarige man uit Vleuten, aan. Hij zit nog vast.

Henry ‘Bolle’Jacobs
De medeverdachte, de bestuurder van de bij de schietpartij betrokken auto (een BMW 335i), is hoogstwaarschijnlijk Henry ‘Bolle’ Jacobs. Hij is sinds eind juni spoorloos. Het Openbaar Ministerie looft nu een beloning van € 5000,- (vijfduizend euro) uit aan de tipgever die informatie heeft die leidt tot de aanhouding van verdachte Henry Jacobs. Hij houdt zich mogelijk schuil in Nederland. Zijn volledige naam is Henry Eugene Siegfried Jacobs. Vanwege zijn wat gezette postuur staat hij in zijn omgeving bekend als ‘Bolle’. Hij is 33 jaar oud en 1.86 meter lang. Op zijn linker onderarm heeft hij een opvallende tatoeage met daarin onder andere de datum ‘3-2-1956’ en de niet erg goed leesbare tekst wat ‘Maitre’ zou kunnen zijn.

Meer informatie
Op politie.nl vindt u meer informatie over de verdachte en over de zaak.

Uw tip
Neemt u alstublieft contact op met de recherche in Utrecht als u informatie heeft die voor het onderzoek van belang is. Dit kan via tel: 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000). Mocht u de gouden tip hebben en voor het tipgeld in aanmerking komen, dan kunt u niet anoniem bellen.

Lees ook:
Nog veel onduidelijkheid rond schietpartij in De Meern
Schietpartij in De Meern

1 gedachte over “Beloning uitgeloofd voor gouden tip schietpartij De Meern”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven