Laura Hal

Blog: Wintertijd challenge!

Het leuke aan hardlopen is dat er ontzettend veel gave evenementen zijn om aan mee te doen. Ieder met hun eigen niveau, thema of doel. En soms kom ik een gaaf evenement tegen waar ik extra aandacht aan wil besteden, zoals de wintertijd challenge die plaatsvind in de nacht van 25 op 26 oktober. Dit evenement wordt door het gehele land georganiseerd en vraagt hiermee aandacht en donaties voor mensen met een spierziekte. Het idee? Tijd winnen! In de nacht van 25 oktober gaat de klok een uur terug waardoor we een uur ‘winnen’, dit uur kun je inzetten om geld op te halen voor een goed doel, en lekker sportief bezig te zijn. De bedoeling is dat er een uur en 1 seconden wordt gesport (meerdere sporten beschikbaar naast het hardlopen) waardoor je door het tijdsverschil een mega PR kunt neerzetten door een 10 kilometer in 1 seconden te lopen…hoe cool is dat? (of 5 kilometer, voor de wandelaars onder ons 😉 )

Het evenement vind dus midden in de nacht plaats en de inschrijfkosten bedragen € 15,-. Daarnaast kunnen mensen je sponseren via de website. Het geld dat wordt opgehaald gaat naar de stichting spieren voor spieren, een stichting die zorgt voor onderzoek naar spierziekten om ervoor te zorgen dat kinderen hun kwaliteit van leven kunnen verbeteren; er zijn in Nederland ongeveer 20.000 kinderen met een spierziekte….

In Utrecht kun je onder andere hardlopen, fietsen of een uurtje je spinning skills laten zien. Heb jij altijd al eens midden in de nacht willen sporten? Check dan de website www.wintertijdchallenge.nl en schrijf je in!

Groetjes,

Laura

www.believeher.nl

1 gedachte over “Blog: Wintertijd challenge!”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven