Meer informatie over moord Altan Soysal in Leidsche Rijn

Het tv-programma AVRO’s Opsporing Verzocht heeft vanavond aandacht besteed aan de moord op Altan Soysal. De 41-jarige man werd dinsdagochtend 19 November jl doodgeschoten in de deuropening van zijn woning aan de Eschersingel in Leidsche Rijn.

Altan Soysal was een bekende van de politie en moest in september nog voor de rechter komen voor witwassen, bedreigingen en bezit van harddrugs. Ook was hij in 2006 betrokken bij een zware mishandeling van een lid van een Turks-Duitse bende die aan vrouwenhandel deed. Volgens buurtbewoners kwamen er geregeld ongure types bij hem over de vloer en mishandelde hij zijn vrouw.

Laatste dag
Uitgebreid onderzoek heeft tot nu toe niet geleid tot het bekend worden van de identiteit van de dader en / of handlangers. Uit het onderzoek van de recherche blijkt dat Altan Soysal de avond voordat hij om het leven is gebracht in Rotterdam of omgeving is geweest. Dat was dus op maandag 18 november. Hierna is hij zeer waarschijnlijk alleen naar Utrecht terug gereden. Hij ging daar op bezoek in het Wilhelmina Kinderziekenhuis bij een kind van vrienden. Hij vertrok daar weer rond 20.00 uur en reed naar het Van der Valkhotel bij Breukelen voor een ontmoeting van een paar uur met meerdere mensen. Rond 23.45 uur vertrekt hij daar weer en gaat op weg naar huis.

Ook blijkt uit het onderzoek dat hij contact heeft gehad met ene ‘Chengis’ of ‘Chengiz’ en een zekere ‘Saïd Turk’. De politie wil graag met de mensen in contact komen, die Altan Soysal die bewuste maandagavond 18 november hebben gezien en dan met name in de omgeving van Rotterdam. Ook wil de politie graag in contact komen met de genoemde Chengis of Chengiz en Said Turk, maar ook met mensen die Altan Soysal vanuit Rotterdam of omgeving kennen of hem daar maandagavond 18 november hebben gezien.

Vragen
Bent u de bewuste Chengis of Chengiz met wie het slachtoffer Altan Soysal contact had of weet u misschien wie dat is?
Bent u de bewuste Saïd Turk met wie het slachtoffer Altan Soysal contact had of weet u misschien wie dat is?
Bent u getuige geweest van het schietincident op de Eschersingel waarbij het slachtoffer Altan Soysal om het leven kwam en heeft u nog niet met de politie gesproken?
Heeft u Altan Soysal maandagavond 18 november ergens gezien in Rotterdam of omgeving, al dan niet met zijn grijze Volkswagen Golf met het kenteken 67-ZLT-7?
Heeft u hezien of Altan Soysal maandagavond 18 november alleen of met iemand anders naar Utrecht ging?
Heeft u misschien andere informatie die de politie kan helpen deze zaak op te lossen?
Bel dan gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Als u uw naam niet wilt zeggen, bel dan gratis Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. U kunt uw tip ook met het formulier op deze pagina bij de politie melden.

Lees ook:
Update: Dode man aangetroffen op de Eschersingel
Politie staakt dreggen voor moordonderzoek Leidsche Rijn

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven