BraZZerie Abrona en OBS Pantarijn samen de handen uit de mouwen op NL Doet

Dit jaar werd er weer volop de handen uit de mouwen gestoken door cliënten en medewerkers van Abrona en veel ouders, leerkrachten en leerlingen op het plein en in de school van Pantarijn. Sinds twee jaar is er een samenwerking tussen deze twee partijen en dat bevalt heel goed. Dus om samen weer aan de slag gaan was vanzelfsprekend.

NL Doet klussen met PantarijnVanaf 10.00 uur werd er hard gewerkt. Nieuwe struiken planten, wilgenhutjes en -schuttingen vlechten, boren, schoonmaken, schilderen en nog veel meer. En natuurlijk werd er genoten van een lekkere lunch die o.a. was klaar gemaakt door de cliënten van BraZZerie Abrona. En onder het het genot van koffie/thee en de lekkere lunch is er tijd om elkaar beter te leren kennen en voor een grapje.

Zowel Abrona als Pantarijn willen de samenwerking graag verruimen, maar daar zijn vrijwilligers voor nodig. Dus doet u graag wat voor een ander en heeft u affiniteit met het werken met mensen met een verstandelijke beperking, meldt u zich dan aan als vrijwilliger bij Abrona, of stuur een mail naar [email protected].
Wij kijken er nu al naar uit!

Klik voor vergroting
Klik voor vergroting

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven