Burenmarkt Leidsche Rijn: Niet zomaar een markt

23 augustus 2012 12:37  Redactie  Reageer

Tegenover de Utrechtse Bazaar (Aan de Emmy van Lokhorststraat 38) kunnen mensen die leuke ideeën hebben of ondernemers die zich willen presenteren zich maandag inschrijven voor de eerste editie van de Burenmarkt Leidsche Rijn. Initiatiefnemers van de Burenmarkt, Txell Blanco en Asia Komarova, zijn twee kunstzinnige jonge ondernemers uit ’t Zand. Met de markt hopen zij het buurtgevoel te versterken. Maar de markt is méér dan alleen dat.

Door middel van een markt probeert zij een betere publieke leefomgeving en een sterkere identiteit te geven aan de Vinexwijk. Om te onderzoeken hoe een dergelijke markt eruit zou moeten zien, moet er dus op locatie getest worden. Het Burenmarkt initiatief is daarvan een uitvloeisel.

Bezoek de website of lees hier meer erover.


Advertentie:

Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website