Massale autokraak in Leidsche Rijn

In Leidsche Rijn, op een parkeerplaats bij winkelcentrum Vleuterweide, is vannacht een massale autokraak gezet. De ruiten van zeker twintig auto’s zijn ingetikt. Volgens de politie werd nooit eerder zo’n grote autokraak gepleegd op één plek in de regio Utrecht.

Er zijn veel spullen uit de auto’s gestolen, zoals navigatiesystemen, zonnebrillen en autoradio’s. Volgens omwonenden is het alarm van één auto afgegaan, maar wisten de dieven snel de accu van de auto los te trekken.

De parkeerplaats is door de gemeente glasvrij gemaakt en autoruitschadebedrijven hebben de auto’s van nieuwe ruiten voorzien.

Volgens omwonenden is het niet de eerste keer dat op de parkeerplek wordt ingebroken. Ze willen dat er nu extra beveiliging komt. Er is een onderzoek ingesteld, maar er is nog geen zicht op de daders.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven