Aanpassing rotonde Parkwijk

Na overleg met bewoners, wijkraad en fietsersbond gaat de gemeente deze week de nieuwe rotonde in Parkwijk op een aantal punten aanpassen. De aansluiting van de Laurierweg richting Leidsche Rijn College wordt van de rotonde afgekoppeld. De Laurierweg richting Leidsche Rijn College wordt samengevoegd met de aansluiting van de busbaan. Een deel van het fietspad dat om de rotonde loopt wordt weggehaald, waardoor het aantal fietsoversteken wordt verminderd. Verder wordt dit fietspad deels verlegd, verder van de rotonde af, zodat fietsers en auto’s elkaar beter zien aankomen. De werkzaamheden starten woensdag 20 februari en gaan ongeveer 2 weken duren, afhankelijk van de weersgesteldheid. Het auto- en fietsverkeer kan gedurende de werkzaamheden doorgang vinden, maar zal af en toe enige hinder van bouwverkeer ondervinden. De gemeente vraagt begrip voor de hinder tijdens de werkzaamheden en om oplettendheid bij de nieuwe verkeerssituatie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven