Volg het crowdfunding project van Yoghurt Barn

27 mei 2013 00:19  Redactie  Reageer

Wij raakten geinspireerd door het verhaal van Wouter en Esther Staal. Twee trotse oprichters en eigenaren van Yoghurt Barn. Ontstaan vanuit hun passie voor natuur, lekker eten en genieten. Iets waar wij ons ook mee kunnen vinden 😉
In oktober 2012 is de eerste Barn geopend op de Neude. Hiermee brengt Yoghurt Barn het eten van yoghurt buitenshuis waarmee het boerenleven naar de stad wordt gehaald, want Yoghurt Barn werkt enkel met puur biologische zuivel, direct van de boer. Net als koffie is yoghurt een typisch Nederlands product wat traditioneel thuis wordt genuttigd. Koffie heeft de afgelopen jaren de stap naar buiten gemaakt, terwijl yoghurt altijd nog enkel thuis wordt gegeten.

Yoghurt Barn crowdfunding

De zaken gingen goed tot zij op 10 mei opeens getroffen werden door een hele vervelende brand. Naast heropening van de Neude Barn half juni wilden zij heel graag half juli een tweede Barn in de Oude Pijp in Amsterdam openen. Met banken kom je niet veel verder tegenwoordig en daarom zijn zij om dit mede te financieren deze crowdfunding campagne begonnen. Dit is inmiddels een erg inspirerend initiatief geworden.

Lees hier meer over en volg dit project.
http://yoghurtbarn.nl/crowdfunding/Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website