Smulpaapje Crowdfunding – de eindstand

Na zes weken intensief crowdfunden is dan nu het moment van de eindstand aangebroken. Dat we ons gewenste totaal niet zouden halen bleek al snel nadat ik uitgeschakeld raakte met een hernia. Dan kun je niet heel veel meer doen dan heel fanatiek online aanwezig zijn, maar al het andere dat ik had willen doen bleek hierdoor vele malen lastiger. Dat betekent ook dat de achterban van Smulpaapje enòrm belangrijk is gebleken.

Alle berichten op Twitter werden door jullie keer op keer geRetweet. Alle verzoeken voor online publiciteit werden waar het kon ingewilligd. De posts op Facebook werd massaal door jullie geliked. En niet te vergeten jullie financiële steun. Iedereen die ook maar iets kon doen, heeft dat gedaan. Van kleine bedragen, tot bedragen waar mijn mond van open viel. Dus maak ik met trots de eindstand bekend.

Benieuwd? Lees dan hier verder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.