WEATLR Crowdfunding – Help Regio Leidsche Rijn verder te ontwikkelen!

Regioleidscherijn.nl is wat ons betreft nooit af. Wat je nu ziet is slechts een basisplatform. Dit platform zal doorlopend worden uitgebreid met extra mogelijkheden die het voor jou nog makkelijker maken op de hoogte te blijven, eenvoudig contact te leggen met je buurt en plannen ook echt voor elkaar te krijgen door crowdfund initiatieven ter verbetering van de wijk en buurtcontact op deze site te organiseren en te ondersteunen.

Crowdfund tool WEATLR
We At Leidsche Rijn oftewel ‘WEATLR’ is het Crowdfund project van Regio Leidsche Rijn en heeft als doel heeft het stimuleren, ontplooien en ondersteunen van sociaal maatschappelijk verantwoorde initiatieven in de wijk gericht op duurzaamheid, veiligheid, gezondheid en bewonerscontact met als voornaamste doel wijkverbetering en verbinding.

Visie WEATLR
Hoe meer hier afgelopen deccenia gebouwd werd, hoe meer nieuwe buurten er ontstonden en stuk voor stuk onbekenden de nieuwe buren van elkaar werden. Nog steeds komen jaarlijks meer mensen in de Regio Leidsche Rijn wonen en moeten hun weg in de regio vinden. Regio Leidsche Rijn wil de bewoners betrekken bij de buurt en laten meedenken over initiatieven gericht op wijkcontact en verbetering. Niet alleen meedenken, maar ook het samen middels crowdfunding laten realiseren van deze goede initiatieven voor de buurt. Dit betekent dat wij steeds meer zelf met elkaar voor een prettige leefomgeving in onze wijk kunnen zorgen. Van jong tot oud. Daarom is het nu tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken en daarom hebben wij WEATLR als crowdfund tool op Regio Leidsche Rijn in het leven geroepen.

Missie
Regio Leidsche Rijn wil met WEATLR de site www.regioleidscherijn.nl en mobiele app de bewoners onderling, de lokale ondernemers, sociaal maatschappelijke initiatieven en gemeentelijke instanties met elkaar verbinden en activeren.
Uiteindelijk willen wij een actieve wijk met betrokken bewoners. Onze voornaamste taak is dan ook om jullie, bewoners van de Regio Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern te voorzien van lokale nieuws & informatie, meningen delen, goede initiatieven in onze wijk onder de aandacht brengen en daadwerkelijk met elkaar realiseren. Contacten leggen om zo het dialoog met elkaar aan te gaan. Op verschillende vlakken willen we de bewoners met elkaar verbinden en een onderdeel laten zijn van Regio Leidsche Rijn. Met onze crowdfund tool WEATLR willen wij goede ideeën steunen en samen realiseren, zodat we echt het verschil kunnen maken voor de eigen buurt.

Steun WEATLR!
Om deze ideeën te realiseren en dit platform uit te breiden is doorlopend geld nodig. Vind jij ook dat Regioleidscherijn.nl moet blijven ontwikkelen en bouwen aan betere tools voor de buurt? Wil jij ook graag dat de Regio Leidsche Rijn website en iPhone App zich verder kan ontwikkelen? Steun ons met bijvoorbeeld een goed idee of een kleine bijdrage. Daarmee draag je bij aan de continuiteit, het opzetten van een lokale crowdfund platform en de verdere ontwikkeling daarvan!
Donateurs worden op de site vermeld als erelid en zullen als eerste op de hoogte worden gehouden van nieuwe projecten. Mail naar [email protected] o.v.v. WEATLR voor meer informatie hierover.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].