Tip van Dayenne: Foodguerrilla

6 juli 2013 11:48  Redactie  Reageer

Om op de hoogte te blijven van het nieuws en de initiatieven omtrent duurzame voeding heb ik diverse bronnen.
Een van deze bronnen wil ik graag met jullie delen.

http://www.foodguerrilla.nl/

Bijlage A – Tip! – Foodguerrilla.nl


FoodGuerilla is een platform van de Nationale Commissie voor internationale samenwerking en Duurzame Ontwikkeling (NCDO) dat verschillende initiatieven op het gebied van voedselzekerheid steunt en verbindt. FoodGuerilla ondersteunt initiatieven van jonge en bevlogen mensen door hen een podium te geven waarop zij hun initiatieven kunnen presenteren. Ik vind de website ongekend motiverend en inspirerend. Door de vele promotionele pagina’s van diverse initiatieven die verschillende aspecten van duurzame voeding belichten, is het voor mij een plek om urenlang te verdwalen. Foodguerrilla.nl is wat mij betreft een geweldig startpunt voor iedereen die meer over duurzame voeding wil weten.Foodguerrilla heeft ook een leuke Facebookpagina waar ik lid van ben: https://www.facebook.com/FoodGuerrilla


Door de pagina simpelweg een “vind ik leuk” status te geven, blijf je op een laagdrempelige manier op de hoogte van interessante nieuwtjes en initiatieven op het gebied van duurzame voeding. Ik beschouw FoodGuerrlilla als een top 3 aanrader voor alle mensen die mijn blog lezen. Ik hoop dus dat je inmiddels onderweg bent om dit geweldige platform toe te voegen aan je favorieten!!

Foodguerrilla

FoodGuerrlilla is ook te volgen op Twitter: https://twitter.com/FoodGuerrilla

Hartelijke groeten,

Dayenne


Advertentie:

Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website