Deel een koe met goede vrienden en familie

Het lijkt een onmogelijkheid, een eigen koe, tenzij u heel veel land heeft of boer bent. Maar een koe delen, samen met goede vrienden, familie, buren of met een groep gelijkgestemde liefhebbers is wel erg leuk. U leert er heel veel van, het maakt eten ineens weer een stuk spannender en het is een manier van uw verantwoorde;lijkheid nemen voor uw eigen eten, dierenwelzijn en ga zo maar door. Het enige wat ervoor hoeft te doen is een groep gelijkgestemden bij elkaar zoeken. En als u dat liever heeft kunnen we ook dat voor u doen.

U begint met een kalf en eindigt met een volwassen koe c.q. geweldig vlees. Uiteraard blijft het kalf gewoon bij de boer en blijft de boer – als terzake kundige – ook verantwoordelijk voor de dagelijkse zorg en het welzijn van het dier.

Bezoek de website

2 gedachten over “Deel een koe met goede vrienden en familie”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.