De plussen en minnen van wonen in Leidsche Rijn

Een pokkeneind weg, saaie rijtjeswoningen, jonge gezinnen met kinderen en weinig interessante winkels en kroegen. Wat heb je als student in Leidsche Rijn te zoeken? Toch zullen er binnen een paar jaar zo’n 750 studentenwoningen staan.

Kan je er als student leuk wonen? Ja, zegt de Utrechtse wethouder Gilbert Isabella die én Leidsche Rijn én wonen in zijn portefeuille heeft. Het kan, zegt studentenunie Vidius de belangenbehartiger Voor Iedereen Die In Utrecht Studeert. Voor een jaartje is het prima, als starter ideaal, zeggen ervaringsdeskundigen en (oud)studenten Linda en Ruben.

Klinkt best positief voor een wijk die nog niet af is. Maar de ervaring moet het natuurlijk leren.

Lees verder
.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven