Schoonmaakactie

12 juli 2013 11:53  Redactie  Reageer

Vandaag vanaf 9:00 zijn er verschillende schoonmaakactie’s in de wijk gestart waaronder het Wnkelcentrum Mereveldplein. Er doen verschillende partijen aan mee waaronder ondernemers, de gemeente en de Meanderschool.

Het programma is gestart met een korte toespraak van de directeur van basisschool De Meander en wijkwethouder Isabella. Wijkwethouder Gilbert Isabella geeft om kwart voor tien de aftrap voor het schoonmaken. Om 11.00 uur was de schoonmaakactie klaar en sloot men af met een hapje en een drankje.

schoonmaakactieGilbert Isabella bedankt voor de foto.

Lees het bericht op de websiite van de gemeente.


Advertentie:

Advertenties:

Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website