Nieuwe blogger over mindfulness

15 juli 2013 17:03  Redactie  2 reacties

Vanaf vandaag zal Marianne van Houten wekelijks voor ons bloggen over Mindfulness, over bewuster leven in het hier en nu. Volgens ons is dit een onderwerp van deze tijd.
In onze regio wonen veel tweeverdieners, heen en weer racend tussen werk en kinderopvang. Er is weinig rust en tijd voor de dingen om ons heen en toch lijkt het dat de mensen langzaam aan bewuster willen worden, dat ze zoeken naar de rem of de pauzeknop.

Marianne van Houten werkt als Als ZZP-er (zang en theater). Wil je haar beter leren kennen lees dan zeker haar introductie “Even voorstellen: Marianne van Houten” op haar blog: mindfulness.regioleidscherijn.nl


Advertentie:

Advertenties:

2 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website