Leidsche Rijn festival zoekt vrijwilligers!

Op 15 september tussen 12.30 en 18.00 uur organiseert Cultuur19 de veertiende editie van het Leidsche Rijn Festival. Te midden van het groen, op het evenemententerrein van het Máximapark, verrijst een speelse wereld vol theater- en muziekvoorstellingen voor kinderen. Alle programmaonderdelen draaien deze keer om het thema ‘energie’.

Het festival wordt al jaren gedragen door vele enthousiaste vrijwilligers, die zich inzetten bij de bar, techniek, catering, stagemanagement, kassa/muntverkoop, parkeerbeheer, kinderactiviteiten, informatiebalie en meer. Er is voor ieder wat wils.

Wie actieve mede-inwoners van Leidsche Rijn wil leren kennen, eens wil proeven aan het werk achter de schermen van een festival of gewoon op zoek is naar een gezellige dag, kan vrijwilliger worden op het festival. Uiteraard zorgt het festival voor eten en drinken gedurende de dag en krijg je het exclusieve festivalshirt cadeau.

Stuur zo snel mogelijk, maar vóór 29 augustus een mailtje met je naam en eventueel een functievoorkeur naar Ineke Teunissen van Manen (vrijwilligerscoördinator), i.teunissen@cultuur19.nl of bel met 030 6703122.

Meer informatie: www.leidscherijnfestival.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.