Bureau Netmediair – Uw reclamebureau op de hoek

Komt u ook graag ook op de website van Regio Leidsche Rijn of gebruikt u de mobiele app? Wij zijn het reclame bureau die deze website en app gebouwd hebben en daar zijn wij best trots op.

Enkele klanten waarvoor wij werken zijn:Netmediair referenties

Ondanks dat wij voor een aantal grote merken hebben gewerkt, halen wij toch het meeste voldoening uit het helpen van lokale ondernemers en partijen uit eigen regio. Want ook voor de wat kleinere ondernemers is het van groot belang een goede website te hebben, actief te zijn op social media kanalen en reclame te maken om daarmee de doelgroep te bereiken.

Korting voor lokale ondernemers

Helaas is het vaak erg kostbaar en daarom alleen voor de ‘grote jongens’ weggelegd om de beste campagnes te bemachtigen. Wij werken daarom voor ondernemers uit Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern tegen scherpe gereduceerde tarieven en bieden interessante mogelijkheden op het gebied van:

  • bouwen van websites
  • opzetten en uitbouwen van Facebook pagina’s en Twitter accounts
  • vergroten van naamsbekendheid in de regio
  • maken van advertentie uitingen

Van de bakker op de hoek tot de grotere bedrijven op het lokale industrieterrein, van een maandactie tot een complete reclamecampagne die uw bedrijf naamsbekendheid geeft.. het is allemaal mogelijk. Wij zitten immers toch al bij u op de hoek.

Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact op om uw ideeën te bespreken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven