Welzijnswerk naar U Centraal

Vanaf vandaag (1 augustus 2013) neemt U Centraal het welzijnswerk over van Portes, Doenja en Cumulus Welzijn. Welzijnsorganisatie Portes draagt vanaf 1 augustus het werk op het gebied van individuele hulpverlening over aan U Centraal. De jeugdhulpverlening dragen zij over aan Jes 030.
U Centraal werkt vanuit een dertigtal wijkcentra en gezondheidscentra verspreid over de stad en vanuit het stedelijk punt aan de Drift 11 in de Utrechtse binnenstad.

Inloopspreekuren
Op verschillende locaties kunnen mensen met hun vragen terecht op het inloopspreekuur. Een actueel overzicht van die locaties en de openingstijden staat op www.u-centraal.nl.
Ook kunnen cliĆ«nten of verwijzers een afspraak maken met een sociaal werker in de wijk. Dat kan telefonisch op het algemene nummer van U Centraal: 030 – 236 17 70. De sociaal werker zal een groot deel van de cliĆ«nten ook regelmatig thuis bezoeken.


Advertentie:

Ouderenadviseur
Vanaf 1 augustus zet ouderenadviseur Alexandra van Dorst haar werkzaamheden voort onder de naam U Centraal. Zij is dan bereikbaar via 030 236 1770, 06 1078 5440, of a.vandorst@u-centraal.nl.

Bron: De Weekkrant

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *