Zaterdag in Azotod: De beste hits van het nieuwe millenium

De 00’s! Even terug in de tijd waarop de Euro zijn entree maakte, Barack Obama president van Amerika werd en fluoriserende Nikes hot werden. Maar ook terug in de tijd waarin Britney Spears haar hoofd kaal scheerde, David Guetta kennis maakte met veel bekende artiesten en de tijd waarin we afscheid hebben moeten nemen van Herman Brood.

Brainpower, Shaggy, U2, Shakira, Tiesto, Kosheen, Bomfunk MC’s, Nick&Simon, Ali B, Rihanna, Lady Gaga, Katy Perry, Coldplay. Deze avond hoor jij de allerbeste hits van het nieuwe millennium! Dus kom langs en ga los met ‘je nikes on’!

Leeftijd: 18+

Voor meer info bekijk het agenda item.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.