The Color Run in beeld

4 augustus 2013 21:21  Redactie  6 reacties

Vandaag waren het geen badgasten maar ruim 10.000 deelnemers aan The Color Run™ die het strand bij de Haarrijnseplas in Utrecht Leidsche Rijn in bezit namen.

The Color Run™, staat ook wel bekend als de Happiest 5k on the planet. Het is een uniek kleurrijk hardloopevenement waarbij het draait om lekker gezond zijn, blijheid en saamhorigheid. Het gaat meer om de tijd van je leven en de te gekke ervaring dan om een snelle tijd neerzetten.

20130804-211838.jpgThe Color Run is een vijf-kilometer run, waarbij duizenden deelnemers bij elke kilometer van top tot teen onder worden gedompeld in verschillende kleuren door middel van kleurenpoeder. Achter de finish gaat het parcours over in een ”Color Festival,” waarbij nog meer gekleurd poeder gebruikt zal worden om er een kleurrijke memorabele dag van te maken en om miljoenen kleuren combinaties te creëren!20130804-211851.jpg
The Color Run, verspreidt zich sinds Januari 2012 als een olie vlek over de wereld en zal alleen nog maar groeien. Van meer dan 50 evenementen en 600.000 deelnemers in 2012, tot meer dan 100 evenementen en over de miljoen deelnemers in 2013.
”Color Runners” verschillen in hun achtergrond en in hun motivatie om mee te doen. Zonder winnaars en officiële tijden, richt The Color Run zich op iedereen – van 2 jaar oud tot 80 jaar oud en van beginners tot aan professionele atleten. Meer dan 60% van The Color Runners rent voor de eerste keer de 5 kilometer en doet mee om een gezonde levensstijl te vieren. Andere deelnemers doen mee om dierbaren die ziek zijn of overleden zijn te eren. Tijdens The Color Run zijn er ongeveer 10 huwelijks aanzoeken geweest en heeft er 1 daadwerkelijk huwelijk plaatsgevonden.
20130804-211901.jpgTekst en bijgaande foto’s van The Color Run™ zijn gemaakt door Ronald Correljé.

Vanavond (5-8-13) verwachten wij meer van deze prachtige foto’s te kunnen plaatsen.


Advertentie:


Advertenties:

6 reacties

  1. Leuke foto’s! Jammer dat ik er uiteindelijk toch niet bij kon zijn!

  2. Wat een mooi evenement! Hopelijk kan ik volgend jaar ook meedoen!

  3. Het was echt een hele happening en enorm leuk!!!
    Tips volgend jaar: meer waterpunten (was nu op) en startvakken ipv een “schuif-maar-aan-en-wacht-1-uur”-systeem 🙂

    • Van die startvlakken wat ze oom bij de Dam tot Dam loop hebben toch? Inderdaad beter 😉


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website