Eerste Single-Run in Utrechts Máximapark

Sportieve singles kunnen vrijdagavond 30 augustus meedoen aan de eerste editie van de Single-Run in het Máximapark in Leidsche Rijn. Het moet een vrolijke trimloop worden met flirt-stops, muziek en een afterparty. Deelnemers kunnen kiezen uit de afstanden 5 of 10 km. Om 19.30 uur wordt het startschot gegeven.

De Single-Run is volgens de organsiatie een uitgelezen kans voor hardlopende singles om elkaar te ontmoeten. De route is deels onverhard en loopt over bruggetjes en langs idyllische plekjes met oude fruitbomen. Een flirt-stop onderweg biedt de lopers de mogelijkheid om even bij te komen, een drankje nuttigen én natuurlijk ervaringen uit wisselen.


Advertentie:

Langs de route klinkt (live-)muziek om de deelnemers moed er in te blazen of trommelen. Het rondje kan één of twee keer worden gelopen, ruim 5 of ruim 10 km. Het gaat om de leuke ervaring en niet zozeer om de sportieve prestatie. Er is dan ook geen tijdregistratie.

Na de run is iedereen (fris en fruitig) welkom bij de vrolijke afterparty in het Desto paviljoen in Sportpark de Vryheit. Er zijn voldoende douches en kleedgelegenheid aanwezig. Tijdens het hardlopen opgedane contacten kunnen worden verdiept en er is ruimte voor nieuwe ontmoetingen met een drankje en een hapje erbij. Verder zorgt een dj voor lekkere dansmuziek.

Als dansend kunnen de lopers de stijve spieren lekker los maken. Dat kan ook bij de medewerkers van Gofysio. Zij zorgen voor een verkwikkende sportmassage. Door de verschillende partners worden er mooie prijzen beschikbaar gesteld zoals een weekend cabrio rijden door Peugeot Nefkens en een jaarlang gratis sporten door Achmea Health Center Utrecht..

De Single-Run is voor iedereen, jong, oud, zwart, wit, homo of hetero etc. Het streven is om een 50/50 verdeling tussen mannen en vrouwen te realiseren. Voor meer info: www.single-run .nl

Het evenement is ook opgenomen in onze agenda.

Bron: Dichtbij

3 reacties op “Eerste Single-Run in Utrechts Máximapark”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.