Hoge hakkenrace

Een glamorous hoge hakkenrace en een Vinexwijk: gaat dat eigenlijk wel samen? Ja! De Vinexwijk raakt steeds meer af van het imago van bloemetjeslaarzen en bakfietsen. Het wordt steeds meer een ‘wereldstad’!

De hoge hakkenrun van Leidsche Rijn vindt plaats op zaterdag 28 september in het Máximapark, ter hoogte van Anafora.


Advertentie:

De opbrengst van de hakkenrun gaat naar de Voedselbank (Vrienden van de voedselbank Leidsche Rijn). De race wordt gesponsord door een groot aantal lokale ondernemers. Enthousiaste Leidsche Rijninwoners denken spontaan mee via Twitter en Facebook waar de ontwikkelingen te volgen zijn. De race wordt in het Máximapark gehouden omdat dat dé plek is die de wijken van Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern verbindt.

De race is voor vrouwen en het is de bedoeling dat ze een estafette- of een solo-run hollen over de rode loper met hakken van minimaal 7 cm hoog en 1,5 cm breed. Er zal een hakkenkeurmeester aanwezig zijn. Het wordt geen massale run zoals op de PC Hooftstraat, maar er zal in kleine groepjes worden gerend. Het benefietevenement belooft hilarisch en vooral gezellig te worden. De dames krijgen na afloop bubbels, eventueel een gratis gezichtsmassage en er is muziek/een DJ. Ondernemers hebben mooie prijzen beschikbaar gesteld zoals een hotelverwenarrangement, schoenencheque, een beautypakket, 1 minuut gratis winkelen. Vele andere prijsjes zullen worden verloot.

Vanaf 17.00 zal Anafora een ‘afterparty’organiseren met hapjes en drankjes. Toeschouwers welkom! De afterparty is ook toegankelijk voor de toeschouwers. Kosten: 10 euro per persoon (gaat volledig naar het goede doel).

Bron: Dichtbij

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.