Doe mee met de Burenmarkt Leidsche Rijn

10 september 2013 19:00  Redactie  5 reacties

Burenmarkt flyer
Op de Burenmarkt Leidsche Rijn krijgen alle makers van Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern een podium om hun eigen creaties, talenten, producten en diensten te presenteren, te demonstreren, te delen en eventueel te verkopen. Aan buren, vrienden, kennissen en andere enthousiaste wijkbewoners.De Burenmarkt van 2013 wordt gehouden in het weekend van 14 en 15 september. De locatie wordt de prachtige Metaal Kathedraal aan de Rijkstraatweg in De Meern.

Makers?
Op de burenmarkt krijgen makers een podium. Maar wie zijn die makers dan? Dat is iedereen die, binnen de grenzen van Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern, iets creëert, produceert of repareert en dit wil delen met de rest van de wijk. Door eigen gemaakte spullen te verkopen in een marktkraam, door workshops te geven, door voorstellingen te laten zien, door demonstraties te geven, door dingen te repareren, door ter plekke samen iets te maken, door met elkaar te eten, muziek te maken en te dansen, door samen expressie te geven aan de wijk.

Doe jij ook mee? Meld je aan! klik hier om je aan te melden.

Zie ook het item op de zaterdag en zondag in onze agenda.

Burenmarkt flyer


Advertentie:


Advertenties:

5 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website