Open dag politiebureau Leidsche Rijn

Op Zaterdag 21 september zal het politiebureau aan de Burgemeester Middelweerdplaats 2 open zijn voor het publiek.

Van 11.00 uur tot 15.00 uur kunnen bewoners van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern een kijkje nemen in en rond het gebouw. Op de binnenplaats staan verschillende politievoertuigen van o.a de ME, water,- en de verkeerspolitie. Ook zijn de (reddings)honden van de USAR en de politie aanwezig.


Advertentie:

Daarnaast wordt er twee keer een bikerdemonstratie gehouden van 12.00 – 12.30 uur en van 14.00 tot 14.30 uur. Wij raden bezoekers aan om zoveel mogelijk met de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

Het item is ook opgenomen in onze agenda.

[mappress mapid=”19″]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.