Zesde In Between Café

Op 8 oktober 2013 vindt alweer de zesde editie plaats van het In Between Café. Een maandelijkse ontmoetingsmogelijkheid voor iedereen die in between jobs en opdrachten is. Een netwerkcafé om van gedachten te wisselen met andere werkzoekenden en daarnaast de mogelijkheid om professioneel advies te krijgen. Dit initiatief van mede werkzoekenden is voor alle Leidsche Rijners. Het vindt plaats op 8 oktober van 10.00 – 11.30 uur in Parkrestaurant Anafora.

Alle aanwezigen kunnen – als ze dat willen – deelnemen aan een sessie naar keuze onder leiding van een professional. Het “In Between Café” is gratis, je hoeft alleen maar je eigen consumptie te betalen.


Advertentie:

10.00 – 10.30 uur: introductie en ervaringen uitwisselen
10.30 uur: start 1e ronde
11.00 uur: start 2e ronde
11.30 uur: napraten

Onderwerpen
1. Jouw eerste indruk
Hoe kom jij over op de werkgever van je dromen? Oefen je telefoongesprek, laat je brief, cv, profielfoto of e-mail toetsen bij de dames van De Afdeling Personeelszaken. Ook kun je jezelf vergelijken met je mede-werkzoekenden.

2. UWV
Een uitkering en dan… Misschien zit je er over te denken om voor jezelf te beginnen. Misschien kun je interim ergens aan de slag maar dan voor minder uren. Dat is een grote stap en heeft ook een effect op je maandelijkse inkomsten. Wat betekenen dit soort zaken voor je WW-uitkering?

3. Loopbaancoach
Ontslag doet veel met je. Maar het geeft je ook de ruimte om eens goed na te denken over wat je nu eigenlijk wil. Ook moet je terug naar jezelf, want je goede en slechte eigenschappen komen in ieder gesprek weer aan bod. Loopbaancoach Karin geeft je tips en trucs.

Locatie is Parkrestaurant Anafora in het Maximapark – Parkzaal. Anafora vindt het belangrijk om bij te dragen aan het welbevinden van de bewoners en de sociale cohesie in Leidsche Rijn.

1 reactie op “Zesde In Between Café”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.