Na 555km estafette aankomst van SocialRun in Azotod

De Socialrun is een non-stop estafetteloop van 555 kilometer in 48 uur. Start en finish zijn in Utrecht. Er doen meerdere teams mee aan de Socialrun. Een team bestaat uit 8 lopers en begeleiders. De Socialrun heeft als kernwaarde dat mensen met een psychiatrische stoornis betrokken zijn bij dit jaarlijkse evenement.

De laatste route zal gelopen worden op zondag 29 september van Kanis (Van Teylingenweg) naar De Meern (Meerndijk) en is in totaal 17,7km lang. Het begint om 12:00 en de aankomst zal zijn vanaf 16:00 bij de Azotod in De Meern.


Advertentie:

De route kan je bekijken op: http://www.socialrun.eu/routedeel15

Promotie filmpje:

Locatie:
[mappress mapid=”28″]

7 reacties op “Na 555km estafette aankomst van SocialRun in Azotod”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.