Naaldhakkenrace groot succes

In het Máximapark Leidsche Rijn werd afgelopen zaterdagmiddag de naaldhakkenrace gehouden. Het was een prachtig evenment waar veel buurtbewoners op af kwamen en was een groot succes. In totaal ging er 1.800,- euro naar de Voedselbank. De naaldhakkenrace was een initiatief van een bewoonster van de vinexwijk en werd gesponsord door lokale ondernemers. De racee werd gehouden op een roze loper waarop de deelneemsters 50 of 100 meter konden rennen. Aan de hakken waren strenge eisen verbonden zo moesten ze minimaal 7 cm hoog zijn en de maximale doorsnede was 1,5 cm.

De winnares was Christiana. Gefeliciteerd!


Advertentie:

Van @imagecircus kregen wij de volgende link met daarop prachtige foto’s van de gehouden race.

2 reacties op “Naaldhakkenrace groot succes”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.