Pyjama partijtje bij de Baron(es)

Pyjama partijtje bij de Baron(es)
Dagdromers opgelet! Kinderen en (groot-)ouders die dromen over uitzinnige uitstapjes voor de herfstvakantie kunnen terecht bij Kasteel de Haar Utrecht. Voor jeugdige bezoekertjes is er een kinderrondleiding door de slaapkamers van het grootste en meest deftige kasteel van Nederland. Ben jij een deftige dromer of toch een belangstellende baron? Speel na afloop het slaapkamergeheimen spel om dat te ontdekken. Of ben jij in vakanties je bed niet uit te branden en loop je het liefst de hele dag in je pyjama? Ook dat kan deze herfstvakantie in Kasteel de Haar. Kom in je pyjama en geniet op vertoon van het slaapkamergeheimen spel van een gratis glaasje ranja in Koetshuis de Haar of het Tuynhuis. Kasteel de Haar organiseert diverse herfstvakantie activiteiten voor jong en oud van 12 tot en met 27 oktober 2013.

Kinderrondleiding ‘de Barones vertelt…’
Bij het kasteel horen een baron en een barones. Meestal wonen ze ergens anders, maar een enkele keer komen ze in het kasteel logeren. Wil je weten wat er allemaal moet gebeuren voordat de baron en barones helemaal tevreden zijn? Kom dan naar de kinderrondleiding door de slaapkamers van het grootste en meest deftige kasteel van Nederland. Ben jij een deftige dromer of toch een belangstellende baron? Speel na afloop het slaapkamergeheimen spel om dat te ontdekken… Maak je bezoek compleet door lekker in je pyjama te komen en geniet na de rondleiding op vertoon van het slaapkamergeheimen spel van een gratis glaasje ranja in Koetshuis de Haar of het Tuynhuis. Voor het online reserveren van tickets, klik hier .

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.