Bioscoop Het Zand presenteert Epic en Waar is Knoester?

Waar is knoesterOp zondag 3 november 2013 organiseert Cultuur19 weer een nieuwe Bioscoop Het Zand in Theater Het Zand met twee bijzondere kinderfilms. Op het programma staan Waar is Knoester? (alle leeftijden) en de animatiefilm Epic (6+).

De bioscoop begint om 13.00 uur met een nieuw deel uit de Knoesterserie, ‘Waar Knoester?’. Junior heeft een bijzondere vriend: zijn pratende tak Knoester. Samen beleven ze allerlei avonturen. Wanneer zijn ouders besluiten om naar de stad te verhuizen is Junior daar helemaal niet blij mee. Knoester probeert hem op te beuren, maar de stadskinderen doen vervelend en Junior raakt Knoester ook nog eens kwijt! Wie heeft Knoester en zal Junior hem ooit nog terugzien?
De Knoester-reeks is in thuisland Noorwegen mateloos populair. De verschillende delen staan op zichzelf en zijn dus los van elkaar goed te zien.

De film Epic (6+) start om 15.30 uur en gaat over de zeventienjarige Mary Katherine, die zichzelf liever M.K. Noemt en na lange tijd weer terugkeert naar het huis van haar vader. Deze is sinds jaar en dag verzonken in zijn eigen gekke onderzoek: hij gelooft dat het bos is bevolkt door piepkleine, elfachtige wezentjes. Als M.K. het geduld verliest met haar vaders obsessie, besluit ze weg te lopen. In het bos blijkt het onderzoek van haar vader lang zo vreemd nog niet.

Cultuur19Bioscoop Het Zand wordt georganiseerd door Cultuur19 en vindt iedere eerste zondag van de maand plaats in Theater Het Zand (Pauwoogvlinder 20, Utrecht). Buslijn 26 stopt voor de deur bij halte Het Zand. Kaartjes à 4 euro zijn online te koop via www.cultuur19.nl of 30 minuten voor aanvang aan de deur. Er kan niet worden gepind. Er is een pauze voor een hapje en drankje bij de bar.
Kijk voor meer informatie, filmtrailers en routebeschrijving op www.cultuur19.nl of bel naar (030) 670 31 22.

Het item is ook vermeld in onze agenda.

1 reactie op “Bioscoop Het Zand presenteert Epic en Waar is Knoester?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.