Mooie autos en beroemde portretten

In toch wel een bijzondere showroom van Nederland, vol dynamische en stijlvolle auto’s, pal langs de snelweg A2 van Amsterdam naar Utrecht exposeert de befaamde kunstenaar Peter Donkersloot (Arnhem, 1959) tot en met 30 november 2013 met een unieke collectie portretten van beroemdheden bij Louwman Exclusive Cars B.V. Het is geopend van maandag tot en met zaterdag op de volgende tijden: maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur

peter donkersloot
De prachtige schilderijen van de kleurrijke Peter Donkersloot vormen samen met de exclusieve automerken van o.a. Maserati, Lexus, Bentley en Lamborghini een schitterende combinatie.
In deze geweldige ambiance zijn schilderijen van filmsterren als Marilyn Monroe, Sophia Loren en Brigitte Bardot te bewonderen. Ook zijn er werken van popartiesten als Elvis Presley, Mick Jagger, Bono en David Bowie te zien. De tot de verbeelding sprekende maffiahelden als Don Corleone, Al “Scarface” Pacino of Tony Soprano spatten van de muur af. Daarnaast zijn schilderijen van legendarische beroemdheden als Mohammed Ali of John F. Kennedy aanwezig en komen portretten van celebrities als Maxima koninklijk voor het voetlicht. Zelfs Mark Rutte ontbreekt niet.


Advertentie:

Topkunstenaar Peter Donkersloot is als geen ander in staat om met zijn magistrale schildertechniek de essentie te visualiseren. De combinatie van Donkersloot’s meesterwerken met de unieke architectuur en de allermooiste auto’s maken de expositie “Beroemde portretten van Peter Donkersloot” tot een werkelijk onvergetelijk geheel.

De expositie is te bezichtigen op:
Louwman Exclusive Cars B.V.
Proostwetering 53
3543 AC Utrecht
Direct aan de A2, afrit 6
Tel: 030-2212121

Voor meer informatie over de expositie: kunt u contact opnemen met: Excellent Art, tel: 013-5182268, www.excellent-art.nl of per e-mail op:
info@excellent-art.nl

2 reacties op “Mooie autos en beroemde portretten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.