Máximapark in Leidscherijn genomineerd voor Fontanel Public Award

De Fontanel Public Award is onderdeel van Dutch Design Awards (DDA) en wordt in samenwerking met Fontanel uitgereikt aan de DDA finalist die de meeste stemmen krijgt van het publiek. Klik op de ‘like’ of ‘tweet’ button om jouw stem uit te brengen voor de parkpergola! Geen Facebook of Twitter? Er liggen stemformulieren klaar in de DDA overzichtsexpositie, geopend tijdens de Dutch Design Week (19-27 oktober). Klik hier voor openingstijden en route. Stemmen kan tot en met zondag 27 oktober. De winnaar wordt daarna bekend gemaakt.


Advertentie:

3 reacties op “Máximapark in Leidscherijn genomineerd voor Fontanel Public Award”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.