Maximapark plattegrond/kaart

Plattegrond Maximapark in Utrecht

Plattegrond Maximapark in Utrecht. De versie hieronder is van maart 2016 al is deze minder gedetailleerd dan de eerdere kaart uit 2013. Helaas is de gedetailleerde kaart/plattegrond van het Maximapark (website) voor het laatst bijgewerkt in 2013 en niet meer beschikbaar

Klik op de afbeelding om de volledige kaart te bekijken (2.2MB).

Plattegrond Maximapark kaart

Bekijk ook de kaarten van Leidsche Rijn en Vleuten-De Meern

Maximapark
Tussen de Utrechtse wijken Vleuten-De Meern en Leidsche Rijn ligt een bijzonder park ter grootte van de Utrechtse binnenstad. In het park kan je wandelen, spelen, fietsen, picknicken en een bootje varen. Het is een rustgevende omgeving en wordt door zowel de bewoners als door mensen van daarbuiten goed bezocht. Naast zeven kunstwerken is er het schilderachtige Binnenhof, Vlinderhof (ontworpen door Piet Oudolf) en de japanse tuin.

Maximapark overzicht kaart

Hoe kom je er?
Het Maximapark is op verschillende manieren te bereiken en beschikt over meerdere ingangen. Het park is toegankelijk voor wandelaars, fietsers en skaters. Rondom het park loopt een geasfalteerde strook die voor deze doelgroepen toegankelijk is.
Met de auto is het park te bereiken aan de Utrechtseweg 4 in Vleuten en aan de burgemeester middelweerdbaan (nabij het politie bureau aan de Middelweerdplaats 2). Beide locaties beschikken over parkeergelegenheid.

3 gedachten over “Plattegrond Maximapark in Utrecht”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.