Maak kans op 2 startbewijzen voor de Nedereindse Berg Loop.

De inschrijvingen voor de Nedereindse Berg Loop die plaatsvindt op zondag 10 november stromen binnen. Renners die ook nog zin hebben om mee te doen kunnen een mail sturen naar prijsvraag@regioleidscherijn.nl en maken dan kans op één van de twee startbewijzen. De winnaars krijgen volgende week woensdag een mail. Wil je zeker zijn van een startbewijs dan kan men zich tot 3 november inschrijven op nedereindsebergloop.nl voor de vier lopen die allemaal plaatsvinden bij de Nedereindse plas die tussen IJsselstein en Nieuwegein in lig. Na 3 november kunnen deelnemers zich alleen nog op de dag zelf bij de start inschrijven.

”Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor”, vertelt organisator Martijn van Veenendaal. ”De sponsoring is rond, de officiële tijdswaarneming is geregeld en voor alle renners is er een herinnering aan de loop in de maak.” Deelnemers kunnen in november kiezen uit vier verschillende lopen. De wieler- en skatebaan van 2200 meter vormt de basis voor de kids run, de 5 kilometer, de 10 kilometer en de speciale heavy 10 kilometer. ”De heavy 10 is op dit moment de meest populaire loop. Het parcours staat bij ons op papier, maar we houden de route nog even geheim”, aldus Van Veenendaal.

Nedereindse berg loopHet inschrijfgeld wordt niet alleen aan de wedstrijd besteed, een deel van de opbrengst gaat naar een nieuwe stichting die zich inzet voor mensen met een chronische zenuwpijn. Ook gaat een gedeelte van het inschrijfgeld naar Humana. Van de mogelijkheid bij de inschrijving een extra donatie te doen wordt veel gebruik gemaakt, maar het kan nog beter volgens Martijn van Veenendaal: “Het zou toch mooi zijn als we aan het einde van de dag niet alleen een fantastische loop achter de rug hebben, maar ook een mooi bedrag bekend kunnen maken dat de renners gedoneerd hebben.

De eerste Nedereindse Berg Loop vindt plaats op zondag 10 november. Meer informatie kan gevonden worden op nedereindsebergloop.nl en op de facebookpagina De Nedereindse Berg Loop. Ook is de organisatie te volgen op Twitter via NB_loop.

2 gedachten over “Maak kans op 2 startbewijzen voor de Nedereindse Berg Loop.”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.