Ontdek je muzikale talent in Leidsche Rijn

29 oktober 2013 10:56  Lisanne Lentink  6 reacties

Do re mi fa… Eind augustus was de officiële opening en open dag van de Vocal Arts Academy. Hier kunnen zowel beginners als gevorderden kwalitatieve zanglessen volgen en hun talent ontdekken of verder ontwikkelen. In het pand aan de rijkstraatweg kan niet alleen zangles worden gevolgd, maar zijn er ook regelmatig leuke workshops. Zo is er op 19 januari een workshop singing/songwriting door Tim Akkerman. Iedereen die zelf liedjes schrijft en uitvoert kan zich voor deze workshop inschrijven.

Oprichters en docenten van de Vocal Arts Academy Desirée en Siebe zijn beide afgestudeerd aan het Conservarorium van Utrecht in de richting zang jazz/pop en treden op met diverse bands en projecten. Pas volgden ze zelfs een workshop grunten om bij te scholen. Van alle markten thuis dus!

De Vocal Arts Academy krijgt steeds meer bekendheid in de regio. Zo zullen ze jureren bij de eerste bandjeswedstrijd in Leidsche Rijn: de Grote Prijs van Leidsche Rijn, georganiseerd door KLUB19. Middelbare scholieren kunnen zich nog tot 11 november inschrijven voor deze wedstrijd voor beginnende bandjes. De winnende band wint onder andere een eendaagse workshop naar keuze bij de Vocal Arts Academy, een workshop bandcoaching en een fotoshoot. Een mooi opstapje voor jonge bandjes!

Kortom, genoeg kansen om je zangtalent te ontplooien! Of je nu middelbare scholier bent en met de Grote Prijs van Leidsche Rijn meedoet of dat je al jaren de droom koestert om goed te leren zingen, maar nooit de stap naar professionele zangles hebt durven nemen…Advertenties:


6 reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website