Rondloopmiddag in Vlinderhof Máximapark

De contouren van Vlinderhof in het Máximapark krijgen langzaam vorm. Het ontwerp voor deze tuin door de wereldberoemde tuinarchitect Piet Oudolf was deze zomer af. Deze week is de gemeente Utrecht gestart met de aanleg van de padenstructuur en eind november worden hagen geplant. Aanstaand voorjaar gaan alle 15.000 planten de grond in.

VlinderhofOmwonenden en overige bezoekers kunnen het tuinontwerp van Piet Oudolf bekijken en vervolgens een indruk opdoen hoe de bestaande 5.000 m2  kale grond komend half jaar verandert in een ruisende bloemenzee. Hiervoor organiseren de vrijwilligers van Vlinderhof een rondloopmiddag. Deze is op zondag 3 november van 13.00 uur tot 15.00 uur.


Advertentie:

Volg de borden
Vlinderhof is te vinden vlakbij het trekpontje (te bereiken via de Alendorperweg) in het Máximapark. Volg in het park de borden ‘Trekpontje’ of ‘Siertuin’ en je komt er vanzelf.

Vrijwilliger of doneren
Ben je nu al enthousiast, aarzel dan niet onze gloednieuwe website te bezoeken: www.vlinderhof.com. Hier vind je behalve een bloeiend overzicht van alle 97 plantensoorten, allerlei manieren om dit unieke initiatief te ondersteunen: als vrijwilliger, als ‘Vriend van De Vlinderhof’ of als sponsor van een paar planten.  Je kunt je ook aanmelden voor een nieuwsbrief op deze site of via info@vlinderhof.com.

1 reactie op “Rondloopmiddag in Vlinderhof Máximapark”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *