Tweejarig bestaan wandelgroep Vleuten

Wandelgroep LOOP bestaat op 3 november alweer 2 jaar. In 2011 ging men van start met één wandelgroep in Vleuten waar twintig buurtbewoners aan meededen. Inmiddels zijn zij uitgegroeid en lopen ze vier keer per week met in totaal 75 personen.

Sociaal aspect
Na afloop van de wandeling wordt er gezellig koffie gedronken en nagepraat. De wekelijkse sportmorgen voor onze lopers heeft ervoor gezorgd dat er al veel vriendschappen zijn ontstaan en veel activiteiten met elkaar worden ondernomen náást het wandelen met de groep.

Het sociale contact met elkaar is één van de grote drijfveren van de wandelgroep, naast de sportieve prestaties van de wandelingen natuurlijk. Verder doen we ook geregeld mee aan de wat grotere evenementen, zoals de Lammetjeswandeltocht op Texel, De Van Dam Tot Dam(Wandel)Tocht in Amsterdam , de Halve (wandel)Marathon in Egmond aan Zee en de 30 KM van Zandvoort, De Bloesemtocht in IJsselstein en De Sluizentocht in Nieuwegein.

Wandel gratis een keer mee
Zaterdagmorgen 2 november 2013 vieren we onze verjaardag met de Tweede VerjaardagWandeling. We vertrekken om half 10 vanaf de parkeerplaats van Tuincentrum Intratuin aan de Utrechtseweg in Vleuten voor een wandeling vol verrassingen van ongeveer 6 kilometer.

Nieuwsgierig
Ben je nieuwsgierig dan kun je gerust bellen naar 06-22767450 of mailen naar smitejj@dds.nl. Zij hebben ook een website waar je alle informatie, belevenissen en foto’s kan bekijken. De website is www.wandelgroeploop.nl.
De eerste keer kan je gratis mee lopen inclusife een gratis kopje koffie.

2 gedachten over “Tweejarig bestaan wandelgroep Vleuten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.