Dichtmaken dak Stadsbaantunnel Leidsche Rijn

Begin november is gestart met het dichtmaken van het dak op de Stadsbaantunnel. Dit is een belangrijk onderdeel van de realisatie van deze tunnel, die in 2015 gereed zal zijn. Om het centrumgebied van Leidsche Rijn verkeersluw te maken, wordt het autoverkeer ondergronds afgewikkeld via de Stadsbaantunnel. Ook de bevoorrading van de winkels en voorzieningen in Leidsche Rijn Centrum gebeurt via deze tunnel. De Stadsbaantunnel ligt vlak naast en parallel aan de bestaande A2 tunnel.


Advertentie:

1 reactie op “Dichtmaken dak Stadsbaantunnel Leidsche Rijn”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.