Sinterklaas optocht in winkelcentrum Vleuterweide

Zaterdag 16 november 2013 komt Sinterklaas, samen met zijn pieten, een bezoek brengen aan Centrum Vleuterweide. Om 14.30 uur wordt er gestart met een gezellig voorprogramma waarbij de populairste en modernste kinderliedjes ten gehore worden gebracht.

De Sint komt rond 15.00 uur aan en zal dan een tijdje op het podium aanwezig zijn om vervolgens een rondje door het centrum te lopen. Sinterklaas roept alle kinderen uit Vleuterweide en omstreken op om naar het winkelcentrum te komen, zodat hij iedereen een handje kan geven! Om ongeveer 16.00 uur zal de Sint weer vertrekken, want hij moet nog een hoop andere kinderen bezoeken!

Sinterklaas komt aan op het plein bij Sterk Store

4 gedachten over “Sinterklaas optocht in winkelcentrum Vleuterweide”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven