Sint Maarten

Op maandag 11 november zijn alle kinderen vwelkom in bouwspeeltuin Voorn om mooie lampionnen te maken, liedjes te oefenen en lekkere pompoensoep soep te koken. Alle ouders en volwassenen uit de buurt zijn welkom om de soep te komen proeven. Wanneer het wat donker wordt gaan de kinderen langs de deuren. Iedereen die de kinderen wil zien, horen en ze op iets lekkers wil trakteren mag vanaf 17.30 uur een lampje in zijn raam laten branden, dan weten de kinderen waar ze welkom zijn.

Bouwspeeltuin Voorn, DOENJA Dienstverlening Akkrumerraklaan 31, Langerak. Meer informatie over deze activiteit kunt u krijgen via Rima van Harn, Sociaal Cultureel Kinderwerker Leidsche Rijn, @RimavanHarn, Telefoon: 06-34758037, r.vanharn@doenjadienstverlening.nl.

Mariakerk De Meern
Het is alweer de 30e Sint Maartenviering voor kinderen. Om 18.30u zal er een verhaal verteld worden om daarna een lampionoptocht te houden. Iedereen is welkom.

Ook in Utrecht veel te doen
Ook in de stad Utrecht is erg veel te beleven met Sint Maarten, Zie op deze website wat er allemaal te doen is.

Bouwspeeltuin Voorn:
[mappress mapid=”37″]

Mariakerk:
[mappress mapid=”39″]

2 gedachten over “Sint Maarten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.