Komt Goedheiligman naar Bioscoop Het Zand?

Op zondag 1 december vindt een heel bijzondere Sinterklaas-editie plaats van Bioscoop Het Zand. Met de Sinterklaasfilm “Bennie Stout” (alle leeftijden) en de vrolijke animatiefilm “Verschrikkelijke Ikke 2” (6+).

Let op: de aanvangstijden zijn voor deze editie anders dan anders!

Om 11.00 uur start de film “Bennie Stout”, die zich afspeelt in Nederland in de jaren dertig. Bennie Stout is alles wat zijn naam beweert. Als Bennies vader door geldproblemen in Spanje moet blijven, zit je er maar één ding op: je naam eer aan doen en jezelf door Sinterklaas mee laten nemen naar Spanje. Want een pakjesavond zonder de familie compleet, dat vindt Bennie echt niet kunnen. In de pauze van deze film verwachten we hoog bezoek van Sint en Piet!

Tussen beide films is het mogelijk om de Goedheiligman te ontmoeten en je mooiste tekening te geven (13.00 – 14.00 uur).

Om 14.00 uur start de film “Verschrikkelijke Ikke 2”. Gru, het duivelse meesterbrein, is terug! Hij heeft zijn leven gebeterd en drie kinderen geadopteerd. Samen met zijn assistent en de kinderen beleven zij een nieuw avontuur, waarbij de Minions weer voor de nodige problemen zorgen. Een paar Minions zijn aan het lanterfanten wanneer ze een geluid horen buiten. In eerste instantie blijkt het een kat te zijn die ze bang maakt, maar vervolgens worden ze ontvoerd door een mysterieuze kracht.

Bioscoop Het Zand wordt georganiseerd door Cultuur19 en vindt iedere eerste zondag van de maand plaats in Theater Het Zand (Pauwoogvlinder 20, Utrecht). Buslijn 26 stopt voor de deur bij halte Het Zand. Kaartjes kosten 5 euro voor “Bennie Stout” incl. Sinterklaasact in de pauze en 4 euro voor “Verschrikkelijke Ikke 2”. Deze zijn online te koop via www.cultuur19.nl of 30 min. voor aanvang aan de deur. Er kan niet gepind worden. Er is een pauze voor een hapje en drankje bij de bar.

1 reactie op “Komt Goedheiligman naar Bioscoop Het Zand?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.