Monsters University in Bioscoop Het Zand

Op zondag 5 januari draait Cultuur19 weer twee leuke kinderfilms in Bioscoop Het Zand. Op het programma staan deze keer de twee animatiefilms Monsters University en Jets – De Vliegende Helden. Beide films komen uit de stal van de animatiestudio Pixar.

Om 13.00 uur start Bioscoop Het Zand met Jets – De Vliegende Helden (alle leeftijden), over het gevechtsvliegtuigje Knight. In de weken die voorafgaan aan een grote luchtshow, wil het jonge SU-27 gevechtsvliegtuig Knight bewijzen dat hij bij de groten behoort en begint te oefenen. Maar Knight begint lessen over te slaan, als hij verliefd wordt op het charmante, lichte vliegtuigje Lightning, niet wetende dat dit de assistente is van de wrede en boosaardige Thunder. Deze wil voor eens en altijd afrekenen met Knight.

Aansluitend om 15.30 uur kun je genieten van de opvolger van Monsters Inc., Monsters University (6+). Van kleins af aan droomt de student Mike Wazowski er van om een echte bangmaker te worden en hij weet als geen ander dat de beste bangmakers van Monsters University (MU) komen. Maar tijdens zijn eerste semester op Monsters University worden Mike’s plannen omgegooid wanneer hij de populaire James. P. Sullivan, “Sulley” tegen het lijf loopt. Sulley is in tegenstelling tot Mike een geboren bangmaker. Door het uit de hand gelopen concurrerende gedrag van het duo worden ze beiden uit het ‘bangmakerprogramma’ van de opleiding gezet. Tot overmaat van ramp realiseren ze zich dat ze moeten samenwerken, samen met een groep monsterlijke buitenbeentjes, om alles recht te zetten.

Bioscoop Het Zand wordt georganiseerd door Cultuur19 en vindt iedere eerste zondag van de maand plaats in Theater Het Zand (Pauwoogvlinder 20, Utrecht). Buslijn 26 stopt voor de deur bij halte Het Zand. Kaartjes kosten 4 euro (incl. servicekosten). Deze zijn online te koop via www.cultuur19.nl of 30 min. voor aanvang aan de deur. Er kan niet gepind worden. Er is een pauze voor een hapje en drankje bij de bar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.