Nieuwe columnist Bas Dekkers: over last

Wij zijn verheugd om te melden dat journalist Bas Dekkers de komende periode columns voor ons zal schrijven. De columns zullen betrekking hebben tot overlast. De komende maandagen zullen wij zijn columns plaatsen.

Bas is tevens op zoek naar verhalen van mensen die te maken hebben (gehad) met overlast van jongeren rond skatebaan De Tol in Vleuten-De Meern. Dat kunnen mensen zijn die (in)direct slachtoffer zijn, jongeren die zich als dader aangekeken voelen en er over willen vertellen, ook anoniem. Ook hoort hij heel graag meningen! Bas is druk bezig met een uitgebreide website met film, radio en foto over dit onderwerp. Alle reacties zijn welkom!

Hieronder stelt Bas zichzelf voor:

Terug in Utrecht. Terug op het oude nest. Nou ja, dat is wel een beetje te groot gezegd. Ik ben, na een afwezigheid van vier jaar, weer terug in Utrecht, maar ik heb nooit in Vleuten gewoond, altijd aan de andere kant van het Amsterdams-Rijnkanaal. Achtereenvolgens in Kanaleneiland, Oog in Al en de binnenstad. En in de afgelopen jaren is er z√≥veel veranderd in Utrecht dat je het moeilijk een ‘oud’ nest kan noemen. Eigenlijk zit ik dus in een nieuw nest. Met mijn vriendin en drie katten.

Het onderwerp waar ik vooral over zal schrijven is overlast. Een thema dat alomtegenwoordig is, zeker in een grote stad als Utrecht. Aan welke kant van het kanaal dan ook. Maar overlast is natuurlijk een
veel groter begrip dat niet alleen in grotere en kleinere gemeenschappen voorkomt, waar mensen samenleven kan overlast ontstaan Dus ook in huis. Ook daar ga ik het over hebben in mijn columns. Ik kijk ernaar uit om mijn bijdrage te leveren aan deze website, voor onze gemeenschap.

Wees lief voor elkaar,

Bas Dekkers

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].