Succesvolle finale Grote Prijs van Leidsche Rijn

30 december 2013 17:39  Lisanne Lentink  1 reactie

Wat een feest! Wat een drukte en gezelligheid! De Grote Prijs van Leidsche Rijn is helemaal geslaagd. Seven to Eleven kwam als terechte winnaar uit de bus met zowel de jury- als publieksprijs.

De finale is alweer een week geleden. De rust is wedergekeerd in Leidsche Rijn en waarschijnlijk ook bij de bands. Poppodium was volgeladen met middelbare scholieren (hormoonbommetjes), wat ouders en docenten en wat aanvullend publiek, maar met name de energie van de scholieren was voelbaar.


Wil je nog veel meer prachtige foto’s zien bekijk dan het gehele album!

Het spits werd afgebeten door de leuke meidenband Outnumbered. Wat een fanatieke fans! Zelfs de jongens van een band uit de voorronde stonden vooraan het podium de meiden aan te moedigen. Zij werden opgevolgd voor Five in a Million, weer een echte jongensband met eigen nummers. Seven to Eleven zette een goed optreden neer, en wat waren ze al gegroeid sinds de voorronde: knap! Spagetti Sound blies iedereen nog even weg, niet alleen met de muziek, maar ook met de vrolijke podiumpresentatie. Als zo’n bandje ook nog eens Killing in the name of van Rage Against the Machine speelt dan is de nostalgie voor mij compleet.

Foto’s en tekst: Lisanne Lentink (website)Advertenties:


1 reactie


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website