Bouwplannen kantoren aanpassen in Leidsche Rijn Centrum

Marktontwikkelingen en het provinciebestuur dwingen de gemeente Utrecht kritisch te kijken naar de overmaat aan bouwplannen voor kantoren. De VVD wil snel duidelijkheid over de consequenties die dit heeft voor de grondwaarden die bij de gemeente in de boeken staan. Een onderzoeksrapport van de provincie laat zien dat bouwplannen voor kantoren moeten worden gewijzigd in Leidsche Rijn Centrum en volledig geschrapt op bedrijventerreinen Oudenrijn en de Wetering.

Lees verder op Dichtbij. Ook het volgende artikel “Leidsche Rijn worstelt met leegstand” is interessant.
Gerelateerd artikel: Beperk Leidsche Rijn Centrum en versterk Papendorp

1 gedachte over “Bouwplannen kantoren aanpassen in Leidsche Rijn Centrum”

Laat een reactie achter

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven