Grote winkelketens geen interesse in Leidsche Rijn Centrum

Dinsdagavond heeft de projectontwikkelaar (ASR) van Leidsche Rijn Centrum Aaan de gemeenteraad laten weten dat een groot aantal winkelketens, waaronder V&D, C&A en Primark, het vooralsnog te risicovol te vinden om zich te gaan vestigen in het nieuw te bouwen centrum.

De projectontwikkelaar maakt zich al langer zorgen over de hoeveelheid te bouwen vierkante meters en het weinige animo van de winkelketens (lees hier ons eerdere artikelen over Leidsche Rijn Centrum). Om deze reden zou ASR minder winkels willen bouwen.

RTV Utrecht schrijft: Wethouder Isabella liet in december al weten dat ASR de gemaakte afspraken moet nakomen. De lokale CDA en VVD vragen zich af of dat verstandig is. De gemeenteraad praat binnenkort verder over het winkelcentrum.

6 gedachten over “Grote winkelketens geen interesse in Leidsche Rijn Centrum”

  1. Het zou leuk zijn als er veel (kleine) lokale ondernemers in het centrum zouden komen met streekproducten en/of ZZPers die op een soort van overdekte markt hun producten en diensten kunnen aanbieden maar dan wel voor een betaalbare huurprijs !

    De reuzen zoals V&D en C&A is zeker handig maar juist de kleinere snuffel winkeltjes zouden het winkelen stukken leuker maken (denk aan de winkeltjes op de grachten)

  2. Het zal ook fijn zijn als er een soort van turkse supermarkt zal kommen en wat winkels voor ook de kleine beurs wand dat is hard nodig hier en zeeker nu in deze tijden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven