Alles kids festival

De reis van je leven! Een spetterend feest voor kids van 4-12 met theater, grappige workshops, live muziek, pakkende bijbelverhalen en veel gezelligheid.

OOST WEST
Tijdens het AllesKidsFestival geeft Jeroen van de Berg de voorstelling OOST-WEST waarin een cowboy de hoofdrol speelt. Jeroen is een ervaren, geliefde & professionele poppenspeler. Zijn show zit vol verrassingen, ontroerende belevenissen en grapjes waardoor het een waar feest is om naar te kijken.


Advertentie:

Flyer Alles Kids FestivalKINDERTHEATER ‘De ontmoeting’
Kinderen spelen mensen die op hun levensreis een bijzondere ontmoeting meemaken. Een ontmoeting met verbazing, genezing, liefde en bruisend van leven! Kom maar kijken! Voor familie en ouders een ‘must-see’ op maandag van 12.00-12.15 uur.

Richard Roest – initiatiefnemer
Het AllesKidsFestival is een initiatief van RijnWaarde – een jonge kerk in Leidsche Rijn. De bewoners in Vleuten hebben zich met ‘Hart voor Vleuten’ speciaal verbonden aan deze wijk. ‘Hart voor Vleuten’ wil in een open en gezellige sfeer bewoners met elkaar verbinden. Richard Roest is predikant van RijnWaarde en initiatiefnemer van dit festival en hoopt hiermee vele kids uit zijn wijk een paar leuke dagen in hun vakantie te bieden. Kom dus vooral, doe mee en geniet!
Zie ook www.rijnwaarde.nl

Wanneer
Data: 17-18-19 februari 2014
Tijd: 10-12 uur (Maandag Xtra: Optreden kids voor ouders 12.00-12.15uur)
Lokatie: ‘De Weide Wereld’ Teunisbloemlaan 48 Vleuten (Vleuterweide)
Toegang: alle kids welkom van 4-12 en gratis toegang

1 reactie op “Alles kids festival”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar redactie@regioleidscherijn.nl.