Huidige plannen Leidsche Rijn Centrum leiden tot leegstand

Leegstand in bestaande winkelcentra en Utrecht stad als er veel winkels in Leidsche Rijn Centrum worden gebouwd: hiervoor waarschuwt Brancheorganisatie InRetail. De brancheorganisatie voor retail heeft een brief geschreven aan de gemeente Utrecht waarin zij de gemeente oproept zich te bezinnen over het aantal te bouwen vierkante meters.

Volgens de organisatie zal Leidsche Rijn Centrum kopers wegtrekken uit Vleuterwijde en Terwijde en Utrecht Centrum. Daarnaast waarschuwt InRetail dat het winkelcentrum waarschijnlijk gevuld zal worden met winkels van een lager segment in de markt, waardoor het niet aantrekkelijk is voor een brede groep consumenten en het centrum niet levensvatbaar zal zijn.

Lees verder op DUIC

3 gedachten over “Huidige plannen Leidsche Rijn Centrum leiden tot leegstand”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven