B en W akkoord met uitbreiding BASF De Meern

Het college van B en W in Utrecht heeft BASF een vergunning gegeven voor de omstreden uitbreidingsplannen van de chemische fabriek in De Meern. Omwonenden hebben zes weken om bezwaar te maken.

Op dinsdag 28 januari publiceerde gemeente Utrecht haar ontwerpbesluit over de vergunningsaanvraag voor de uitbreidingsplannen van BASF in De Meern. Een ontwerpbesluit is een besluit dat de gemeente van plan is te nemen. In dit geval gaat het om de vergunningsaanvraag die BASF bij de gemeente Utrecht heeft ingediend om te kunnen uitbreiden op haar bestaande locatie in De Meern. De Gemeente Utrecht publiceert de Openbare Bekendmaking van het ontwerpbesluit via www.officielebekendmakingen.nl. Aanvullend informeert BASF haar buurbedrijven en omwonenden in De Meern door het ophangen van de Openbare Bekendmaking in de portiersloge. Deze bevindt zich bij de ingang van het bedrijfsterrein aan de Strijkviertel 61 in De Meern. Ook is de publicatie te vinden via [www.basf.nl/buren/demeern]www.basf.nl/buren/demeern. Het publiek kan gedurende een periode van zes weken een zienswijze indienen bij de gemeente Utrecht.

Burenbijeenkomst 20 februari
Op 20 februari organiseert BASF in De Meern voor omwonenden en buurbedrijven een burenbijeenkomst. Tijdens de bijeenkomst licht BASF onder andere de vergunningsaanvraag voor de uitbreidingsplannen toe. Voor meer informatie lees het artikel: Burenbijeenkomst BASF

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar [email protected].

Scroll naar boven