Mekka goes Vintage en RepairCafe (fotos)

Afgelopen zaterdag op 1 februari werden er meerdere activiteiten in de Metaal Kathedraal van De Meern gehouden, namelijk ‘Mekka goes Vintage’ en ‘RepairCafe Leidsche Rijn’. Er was veel te doen, zo waren er tal van kraampjes met mooie kleding en leuke spulletjes. Binnen had je tevens een terras waar je een kopje koffie kon nuttigen en het was zelfs mogelijk om naar de kapper te gaan. Op het moment dat wij binnen kwamen was er zelfs een heuse modeshow aan de gang. De DJ en de optredens hebben wij helaas gemist. Alleen het gebouw al is het bezichtigen waard!
Wat ons betreft een erg leuk evenement waarvan we hopen het nog een keer terug te zullen zien!

Ook Bij het RepairCafe was het lekker druk, volgens organisator Jeroen Bosch was de belangstelling zelfs groter dan verwacht. Veel mensen kwamen langs met spulletjes in de hoop deze een tweede leven te kunnen geven. Wat een super leuk initiatief!


Advertentie:

Om een indruk te krijgen van hoe de sfeer was hierbij de foto’s:

Heb je zelf ook nog mooie of leuke foto’s, laat het ons weten. Je kan ze op deze pagina toesturen.

Wat vond jij ervan?
Ben je zelf ook geweest, laat dan hieronder je reactie achter. Wij zijn erg benieuwd naar jullie mening.

 

Lees ook: Eerste Repair Café in Leidsche Rijn

3 reacties op “Mekka goes Vintage en RepairCafe (fotos)”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *