Tien jongeren weer vrijgelaten

6 februari 2014 20:27  Redactie  Reageer

Vandaag is door de rechter-commissaris besloten om de tien jongens die vastzaten voor vernielingen en een mishandeling in De Meern vrij te laten, al blijven zij nog wel verdacht. Drie van de jongens zijn op bepaalde voorwaarden vrijgelaten en worden opnieuw opgepakt zodra zij zich weer misdragen.

Afgelopen maandag werden zij van hun bed gelicht en de meeste uit de groep kwamen uit De Meern. Zij zouden vorig jaar betrokken zijn geweest bij het vernielen van geparkeerde auto’s in en rond de Mereveldlaan.

Lees ook het artikel: Tien jongeren aangehouden in De Meern

[mappress mapid=”69″]Advertenties:


Nog geen reacties


Reageren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reageren:
Naam:
Email *
Website